Betway

Betway

Ocena s strani kluba Grisio VIP Club VSTOP v igralnico

Igralnica Betway je uveljavljena blagovna znamka, in to ne samo na evropskem trgu. Ponudba zajema več kot 400 najnovejših igralniških iger. Med njimi je več različic rulete, tako da lahko igralci glede na svoje izkušnje, preference in stavni znesek poiščejo svojo najljubšo. Na voljo so klasične vrste rulete, kot so francoska, evropska in ameriška ruleta s poljem z dvema ničlama, ter različice rulete, izdelane v tehniki flash, ki jih lahko igrate v brskalniku. Igralniške igre si lahko prenesete tudi na svoj računalnik.

Registrirajte se in uživajte v igranju odlične igre
Igralniške igre ponudnika: Microgaming,
Na voljo v naslednjih jezikih:
Ruleta v igralnici live: Ne
Vplačila in izplačila: Na voljo so številni načini hitrega plačevanja
Začetni bonus:

Igralnica Betway nudi novim igralcem bonus dobrodošlice na prvi, drugi in tretji vložek. Prejmete lahko 100 % bonus do 250 €, določen glede na prvi vložek, 25 % bonus do 250 €, določen glede na drugi vložek, in 50 % bonus do 500 €, določen glede na tretji vložek. Tako si lahko pri registraciji pridobite bonus v višini do 1000 €! Bonusna denarna sredstva bomo nemudoma nakazali na vaš račun.

Licenca: Evropska licenca
Posnetki zaslona:

Promocije in novice igralnice Betway

  • Betway z novimi mizami za igranje rulete v živo

    Betway z novimi mizami za igranje rulete v živo

    2016-07-27 16:09:50

    Zdaj se lahko prepustite novi izkušnji igranja iger na srečo v živo s krupjejem v igralnici Betway. Ponudba po novem zajema igralnico v živo, s programsko opremo vodilnega razvijalca na trgu, podjetja Evolution Gaming. Pretočni prenos iger v visoki ločljivosti zagotavlja popolnoma realistično izkušnjo. Poleg klasične rulete je v njihovi ponudbi tudi ruleta Double Ball – dve kroglici, dve zmagi. Poskusite!

    Registrirajte sein uživajte v igranju odlične igre

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. To spletno mesto je namenjeno le osebam, ki so dopolnile najmanj 18 let.

Se strinjam