bet-at-home

bet-at-home

Ocena s strani kluba Grisio VIP Club VSTOP v igralnico

Blagovna znamka bet-at-home je znana zlasti pri športnih stavah. Vendar pa so v ponudbi tudi spletni poker in odlične igralniške igre, med katerimi je tudi ruleta. Lahko se odločite za igranje klasične rulete, francoske rulete ali pa rulete V ŽIVO s privlačnim delivcem. Bet-at-home je član skupine BetClic Everest Group, ki ima več kot 2 milijona zadovoljnih strank.

Registrirajte se in uživajte v igranju odlične igre
Igralniške igre ponudnika: Net Entertainment,
Na voljo v naslednjih jezikih:
Ruleta v igralnici live: Da
Vplačila in izplačila: Na voljo so številni načini hitrega plačevanja
Začetni bonus:

Novi igralci v igralnici bet-at-home lahko izbirajo med dvema bonusoma dobrodošlice. Bonus se samodejno aktivira ob prvem nakupu igralniških žetonov. Pri nakupu žetonov v vrednosti do 499,99 EUR prejmete 100-odstotni bonus, vendar to velja za največ 200 EUR. Za nakupe žetonov v vrednosti 500 EUR in več je bonus 50-odstoten. V igralnici na spletnem mestu bet-at-home.com lahko igralcu nakažemo igralniški bonus v višini največ 1000 EUR.

Licenca: Evropska licenca
Posnetki zaslona:

Promocije in novice igralnice bet-at-home

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam