Evropska ruleta

Evropska ruleta


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Net Entertainment
Vrsta igre Namizna igralniška igra
Razmerje prikaza 4:3
Teoretični donos za igralca 97,3%
Najmanjši znesek stave 1€
Največji znesek stavetd> 500€
Ciljna usmerjenost igre Novi in bolj izkušeni igralci
Možnosti pri igri podokno za posebne stave, številke z višjimi in nižjimi izplačili (»vroče« in »hladne« številke), dinamično informativno podokno, podokno »racetrack«, statistični podatki o igri, priljubljene stave, samodejno igranje

Evropska ruleta ponudnika Net Entertainment je že na prvi pogled izjemno dobra izbira. Intuitivna zasnova s poudarkom na preprostih ukazih, glasovnih obvestilih med igro in splošen način igranja skupaj tvorijo prvorazredno igro.

Igralci stavijo žetone preprosto, kot da bi sedeli pri pravi mizi za ruleto v igralnici. Svoje stave lahko tudi premeščajo ali spreminjajo. Koristna sporočila, ki se prikažejo, ko s kazalcem miške pokažemo na posamezno stavo, olajšajo odločitve. Igralec tako prejema interaktivne informacije o stavah, možnih dobitkih ter omejitvah, ki veljajo za stave in mize. Podokno z informacijami o igri je v zgornjem desnem kotu in se dinamično spreminja glede na trenutno stopnjo igre. Igralec si lahko ogleda seznam zmagovalnih številk ter številke z višjimi in nižjimi izplačili (»vroče« in »hladne«) iz predhodnih 500 krogov rulete. Če radi polagate stave na sosednje predalčke na kolesu rulete, lahko stavite tako, da odprete podokno »racetrack«.

Zasnova podokna s statističnimi podatki o igri je sicer preprosta, vendar igri nekaj doda. Statistični podatki o ruleti so prikazani z lično grafiko, v tem podoknu pa lahko igralec celo vplačuje dodatne stave.

Igra zajema tudi priljubljene stave. Igralec žetone najprej položi na mizo, nato pa odpre meni »Priljubljene stave« in jih začne polagati pod izbranim imenom. Tako lahko svoje stavne kombinacije uporabi kadarkoli, žetoni pa se samodejno razporedijo po mizi.

Igro Evropska ruleta igrajte za pravi denar v igralnici bet-at-home.
Igrajte in osvojite
Tudi druge spletne igre z ruleto igrajte brezplačno
Evropska ruleta Roulette Net Entertainment Igranje
Premium Roulette Pro Roulette Playtech Igranje
Expert Roulette Roulette IGT Igranje
Francoska ruleta Roulette Net Entertainment Igranje
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Igranje
Premium European Roulette Roulette Playtech Igranje
Ameriška ruleta Roulette Net Entertainment Igranje
Reely Roulette Roulette Leander Games Igranje
Ruleta (profesionalna serija) Roulette Net Entertainment Igranje
Ruleta na fliperju Roulette NYX Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam