Ruleta (profesionalna serija)

Ruleta (profesionalna serija)


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Net Entertainment
Vrsta igre Namizna igralniška igra
Razmerje prikaza 4:3 (640x480, 1024x768)
Teoretični donos za igralca 97,3%
Najmanjši znesek stave 0,10€ (različica s spodnjo omejitvijo)
Največji znesek stave 75 000€ (VIP-različica)
Ciljna usmerjenost igre Bolj izkušeni igralci
Možnosti pri igri Podokno za posebne stave, številke z višjimi in nižjimi izplačili (»vroče« in »hladne« številke), dinamično informativno podokno (»billboard«), podokno »racetrack«, samodejno igranje

Profesionalna ruleta z evropskimi (francoskimi) pravili ponudnika Net Entertainment je verjetno najpogosteje igrana online ruleta vseh časov. V igralnicah so na voljo štiri različice te igre – od rulete s spodnjo omejitvijo za nizke stave in omejitvami za nove igralce do VIP-rulete za igralce, ki igrajo za velike vložke.

Grafika je podobna kot pri starejših igrah z ruleto ponudnika NetEnt, pri katerih je miza v obliki križa, kolo rulete pa je v zgornjem kotu zaslona. V igralnem podoknu, ki se imenuje informativno podokno (»billboard«), so glede na trenutno stopnjo igre prikazane informacije v dveh načinih – načinu za stave in načinu za rezultate. V zgornjem delu mize za ruleto je podokno »racetrack«, v katerem so številke razvrščene tako kot na kolesu evropske rulete. Igralci lahko vplačujejo manj priljubljene stave, kot so stave na sosednje številke.

Ker gre za razširjeno različico rulete, ima tudi ploščo s seznamom posebnih stav, ki seveda zajema tudi številke z višjimi in nižjimi izplačili (»vroče« in »hladne« številke). Če igralec s kazalcem miške pokaže na posebne stave, si lahko ogleda kombinacijo številk, ki spada k posamezni stavi. Igra je sicer namenjena predvsem izkušenim igralcem, vendar je zaradi intuitivnih igralnih ukazov primerna tudi za nove igralce.

Igro Ruleta (profesionalna serija) igrajte za pravi denar v igralnici bet-at-home.
Igrajte in osvojite
Tudi druge spletne igre z ruleto igrajte brezplačno
Evropska ruleta Roulette Net Entertainment Igranje
Premium Roulette Pro Roulette Playtech Igranje
Francoska ruleta Roulette Net Entertainment Igranje
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Igranje
Premium European Roulette Roulette Playtech Igranje
Ameriška ruleta Roulette Net Entertainment Igranje
Premier Roulette Diamond Edition Roulette Microgaming Igranje
Roulette Diamonds VIP Roulette EASIT Igranje
Ruleta (profesionalna serija) Roulette Net Entertainment Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam