Ruleta (profesionalna serija)

Ruleta (profesionalna serija)


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt
Vrsta igre Namizna igralniška igra
Razmerje prikaza 4:3 (640x480, 1024x768)
Teoretični donos za igralca 97,3%
Najmanjši znesek stave 0,10€ (različica s spodnjo omejitvijo)
Največji znesek stave 75 000€ (VIP-različica)
Ciljna usmerjenost igre Bolj izkušeni igralci
Možnosti pri igri Podokno za posebne stave, številke z višjimi in nižjimi izplačili (»vroče« in »hladne« številke), dinamično informativno podokno (»billboard«), podokno »racetrack«, samodejno igranje

Profesionalna ruleta z evropskimi (francoskimi) pravili ponudnika Net Entertainment je verjetno najpogosteje igrana online ruleta vseh časov. V igralnicah so na voljo štiri različice te igre – od rulete s spodnjo omejitvijo za nizke stave in omejitvami za nove igralce do VIP-rulete za igralce, ki igrajo za velike vložke.

Grafika je podobna kot pri starejših igrah z ruleto ponudnika NetEnt, pri katerih je miza v obliki križa, kolo rulete pa je v zgornjem kotu zaslona. V igralnem podoknu, ki se imenuje informativno podokno (»billboard«), so glede na trenutno stopnjo igre prikazane informacije v dveh načinih – načinu za stave in načinu za rezultate. V zgornjem delu mize za ruleto je podokno »racetrack«, v katerem so številke razvrščene tako kot na kolesu evropske rulete. Igralci lahko vplačujejo manj priljubljene stave, kot so stave na sosednje številke.

Ker gre za razširjeno različico rulete, ima tudi ploščo s seznamom posebnih stav, ki seveda zajema tudi številke z višjimi in nižjimi izplačili (»vroče« in »hladne« številke). Če igralec s kazalcem miške pokaže na posebne stave, si lahko ogleda kombinacijo številk, ki spada k posamezni stavi. Igra je sicer namenjena predvsem izkušenim igralcem, vendar je zaradi intuitivnih igralnih ukazov primerna tudi za nove igralce.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Tudi druge spletne igre z ruleto igrajte brezplačno

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam