Multi wheel roulette

Multi wheel roulette


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Vrsta igre Namizna igralniška igra
Razmerje prikaza 4:3
Teoretični donos za igralca 96 - 97%
Ciljna usmerjenost igre Srednje izkušeni in izkušeni igralci
Možnosti pri igri Največ 8 koles rulete, spreminjanje razporeditve miz, posebne stave, podokno »racetrack«, statistični podatki o igri, samodejno igranje

Ruleta sicer spada med najbolj konzervativne igre, vendar so inovacije kljub temu dobrodošle. S predstavitvijo spletne večkolesne rulete je ponudnik Microgaming v igro z ruleto vnesel svežino.

Nova, hitrejša in zabavnejša igra

V osnovi gre za klasično ruleto s pravili evropske igre z ruleto. Od drugih iger se razlikuje po tem, da lahko igralec hkrati stavi na največ osmih kolesih rulete. Preizkusite jo in videli boste, kako je mogoče s preprosto spremembo povečati dinamiko te klasične igre in pomnožiti dobitke.

Kako boste to igro igrali, se odločite sami. Ni treba igrati na vseh osmih kolesih rulete hkrati. Izberete lahko poljubno število aktivnih koles, ki jih aktivirate s preprostim klikom.

Igra z ruleto z izjemno grafiko

Microgaming je izkušeno razvijalsko podjetje, zato niso stavili vsega na eno karto oziroma na določeno število koles. Jasno je, da izkušeni igralci upoštevajo tudi grafiko in igralne možnosti.

Vizualni vidik pri tej ruleti je resnično izjemen in nimamo nikakršnih pripomb. Grafika je zelo dobra in ne vključuje nepotrebnih animacij; cenimo to, da so pri Microgamingu posvetili veliko pozornosti podrobnostim. Ko na primer zavrtite vsa kolesa rulete, je animacija vrtenja kroglice vsakič drugačna. Gre sicer za majhno podrobnost, vendar je zaradi nje igra prijetnejša. Tudi zvočna plat je izjemna: zvoki so nevsiljivi, se ne ponavljajo in ustvarjajo pozitivno igralno vzdušje.

Tudi z vidika igralnih možnosti prinaša igra užitek. Če pogosto igrate, boste pri tej igri našli vse, kar želite. Na voljo so številne nastavitve za prilagoditev po meri (na primer barva igralne mize), igra pa seveda vključuje tudi posebne možnosti stav v priljubljenem podoknu »racetrack«. Igra ne bi bila popolna brez že tradicionalno dobro zasnovane statistike. Če uporabljate sistem za igranje rulete, so na voljo vsi podatki, ki jih potrebujete, da kar najbolje izkoristite izbrano strategijo.

Multi Wheel Roulette preizkusite brezplačno

Večkolesno ruleto na splošno priporočamo bolj izkušenim igralcem, ki ruleto že dobro poznajo. Več koles seveda pomeni večje tveganje, zato je ključnega pomena, da finančna bilanca ostane pozitivna. Začetnikom, ki jih igra zanima, predlagamo, da Multi Wheel Roulette najprej poskusijo igrati brezplačno. Tako se lahko seznanite z igro in se izognete nepotrebnemu tveganju. Ko boste dovolj samozavestni, lahko začnete igrati za pravi denar. Želimo vam veliko sreče.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Tudi druge spletne igre z ruleto igrajte brezplačno

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam