Odgovorno igranje rulete in drugih iger na srečo

Odgovorno igranje rulete in drugih iger na srečo

2014-12-24 15:07:56 -

Vsakdo od nas je že kdaj bil na tleh. V slepi ulici se pogosto znajdejo mladi, vzrok za to pa ni samo denar ali slabi odnosi. Beg pred težavami jih tako privede v droge ali alkohol, ali pa začnejo igrati na igralnih avtomatih. Vedno več mladih podleže zavajajoči predstavi o velikem dobitku in izgubijo precejšnje vsote denarja. Možnost hitrega zaslužka in izboljšanja ekonomskega položaja pogosto vodi v zasvojenost. Toda igranje rulete in drugih iger na srečo samo po sebi ni slabo. Pomembno je, da imate nad igranjem iger na srečo nadzor in da vam torej igranje rulete še naprej pomeni zabavo.

Kako ugotovite, ali postajate zasvojeni? Prvi korak k zasvojenosti je, če raje igrate igre na srečo kot preživljate čas z družino ali na delu. Razumeti je treba predvsem eno – ne morete zmagati vsak dan. Pravijo, da se z rokami zasluži malo, z glavo pa veliko, a hitro se lahko zgodi, da izgubite veliko več. Tako kot zmage so tudi porazi del igranja rulete in drugih iger na srečo, toda vsi nanje niso pripravljeni. Zato je treba že od samega začetka ruleto igrati odgovorno in ne smete tvegati več, kot si lahko privoščite. Izkušnja pri igranju iger na srečo bi morala biti prijetna, pa četudi morda takrat ni vaš dan in ne zmagujete.

Kako nastaviti omejitev

Marsikateremu igralcu pomeni igranje spletne rulete ali drugih spletnih igralniških iger razvedrilo in konjiček. Sodobne spletne igralnice, ki se osredotočajo na potrebe in zahteve svojih strank, nudijo storitve, ki jih lahko uporablja prav vsak.

  • Omejitve stav. Strah, da boste izgubili več, kot si lahko privoščite, je odveč.
  • V nekaterih igralnicah lahko določite najdaljši čas igranja. Tako se ne morete znajti v položaju, v katerem igre na srečo postavljate pred družino in prijatelje.
  • Center za pomoč strankam. Za tiste, ki potrebujejo nasvet ali pomoč, je na voljo pomoč po telefonu ali e-pošti ali pa spletni klepet.

Ne pozabite, da lahko želja po bogastvu izpolni velike sanje. Igre na srečo so zabavne, in če naj gre pri igranju še naprej predvsem za zabavo, ne bi smeli dopustiti, da vas premamijo zavajajoče predstave o bogastvu. Začnite igrati preudarno in brez tveganja, saj lahko samo tako igra ostane le igra.

Brezplačno preskusite priljubljene igre
Francoska ruleta Roulette NetEnt Igranje
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Igranje
Premier Roulette Diamond Edition Roulette Microgaming Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam