European Roulette

European Roulette


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Red Tiger
Igro European Roulette igrajte za pravi denar v igralnici Mr Green.
Igrajte in osvojite

Red Tiger se večinoma osredotoča predvsem na razvoj spletnih igralnih avtomatov, vendar imajo na voljo tudi nekaj ruletnih iger in iger s kartami. Po naših pregledih igralnih avtomatov proizvajalca Red Tiger smo želeli preveriti, kako se je Red Tiger znašel z ruleto. Oblikovanje dobre spletne rulete namreč ni enostavna naloga. Da bi videli, ali jim je uspelo ustvariti igro, vredno igranja, smo preizkusili njihovo European Roulette.

Evropska ruleta, ki se vrti v pravi smeri

Ime ne bi moglo biti večji kliše, vendar nas to ni odvrnilo. Ostali smo radovedni. Red Tiger je dobro opravil svoje delo. Takoj ko smo vklopili igro, smo bili zadovoljni, da je vse na enem zaslonu. Cenimo, da so avtorji poskušali vse stlačiti na en zaslon, da ne bi bilo treba klikati skozi priljubljene možnosti. Družbi Red Tiger je uspelo na en zaslon umestiti kolo, igralno polje in tudi precej veliko dirkališče. Da bi lahko umestili vse na zaslon, so kolo rulete nekoliko zmanjšali. To ne povzroča nobenih težav z jasnostjo.

Majhna sprememba v primerjavi s tradicijo je, da se meni s trenutno stavo, dobroimetjem in dobitkom nahaja v zgornjem delu zaslona. Ni trajalo dolgo, da smo se navadili. Krmilniki se nahajajo na dnu in všeč nam je bila njihova nezapletena zasnova. European Roulette proizvajalca Red Tiger se ne poskuša pretvarjati, da je mega kompleksna aplikacija za igranje rulete. Ravno nasprotno, avtorji so jo poskušali čim bolj poenostaviti. Uspelo jim je, ne da bi ogrozili zabavo, zato jim lahko mirno čestitamo.

Evropsko ime, evropska pravila

Glede pravil ime European Roulette pove veliko o tem, s katero ruleto imate opravka (glejte razlike med različnimi vrstami rulete). Ena ničla in 37 številk na kolesu. Kar nas je presenetilo pri posameznih jezikovnih različicah, so bile prevedene oznake na igralni mizi. Po eni strani to pozdravljamo. Toda prevoda uveljavljenih izrazov (na primer izraz ORPHELINS na dirkališču), če sem iskren, se nismo navadili skozi celotno igro. Tega ne štejemo za napako, vsekakor pa je neobičajno. Manj izkušeni igralci ne bodo imeli nič proti.

Kot smo že napisali, je to preprosta igra, kljub temu pa vsebuje statistične podatke. Ti niso tako zapleteni kot pri drugih ruletah. Vendar bodo dobro služili svojemu namenu in če se predate verjetnosti in matematični statistiki, vam bodo zagotovo pomagali pri igranju.

Igrajte European Roulette v casinoju

Družba Red Tiger se z igro European Roulette zagotovo ni osramotila. Mojstri bodo verjetno raje igrali bolj zapletene konkurenčne igre, ampak če ste začetnik, se boste tudi pri tej igri zelo zabavali. European Roulette priporočamo predvsem začetnikom. Sami lahko vidite, da je preprosto = zabavno. To igro in praktično katero koli drugo ruleto lahko brezplačno preizkušate na spletu, kolikor dolgo želite.

Tudi druge spletne igre z ruleto igrajte brezplačno

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam