Premium European Roulette

Premium European Roulette


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Playtech
Vrsta igre Namizna igralniška igra
Razmerje prikaza 4:3
Teoretični donos za igralca 97,3%
Ciljno občinstvo novi in izkušeni igralci
Možnosti pri igri Podokno za posebne stave, podokno »racetrack«, statistični podatki o igri, priljubljene stave

Najbrž se vsi strinjamo, da pravila klasičnih iger, med katere gotovo spada tudi ruleta, ne dopuščajo veliko možnosti za večjo mero mikavnosti in raznolikosti. Razvijalcem iger tako ne preostane drugega, kot da poskušajo svoje izdelke narediti razpoznavne po vizualni podobi in splošni zasnovi igralne plošče. Ponudnik Playtech ni pri tem nobena izjema – dobro se zavedajo, kaj je pomembno. Že kar na začetku je treba povedati, da ima Premium European Roulette vse prave sestavine, ki ohranijo zanimanje igralca.

Resnično vrhunska vizualna podoba

Kot smo že povedali, se pravila za igranje evropske rulete ne bodo spremenila, razen če se zgodi kaj resnično drastičnega. Toda pri ponudniku Playtech so se vseeno odločili uporabiti »najboljše orožje« v svoji ponudbi – že na prvi pogled je jasno, da ruleto še kako upravičeno označujejo z besedo »premium« (vrhunska). Igra se ponaša z zares izjemno vizualno podobo.

Grafika ima pridih razkošnosti, igralcu pa daje občutek, da je v prvovrstni igralnici z nadstandardno ponudbo – nedvomno popolnoma drugačna izkušnja kot v kakšnem zakajenem baru. Krmarjenje po ogromni igralni mizi je preprosto in značilna je intuitivna postavitev vseh igralnih elementov. Povedati moramo, da je igralna miza popolnoma interaktivna, zato za dostop do stav ni potrebno brezsmiselno klikanje v različni menijih in podmenijih. Preprosto kliknete na vrednost žetona, ki ga želite uporabiti, nato pa kliknete na mesto želene stave.

Odkrito rečeno je velik vtis pustila tudi zvočna plat. Avtorji so se očitno potrudili po svojih najboljših močeh in ustvarili dovolj jasen zvok, ki pa igralca med igro ne moti. Le eno majhno pripombo imamo glede zvoka pri vrtenju rulete: ta je precej nenaraven. Toda to je zgolj malenkost. Sicer je zvok resnično prijeten in povsem primeren, pa tudi krupjejev glas nam je bil všeč – kar je, iskreno povedano, precejšnja redkost.

Številne možnosti nastavitve igre Premium European Roulette

Morda najboljša značilnost igre Premium European Roulette je neverjetno širok nabor nastavitev, ki omogočajo nadvse prijetno preživljanje časa ob igranju rulete. Ali vas kakšna stvar moti? Ni problema, spremenite lahko vse, kar vam srce poželi: barvo igralne mize, glasbo v ozadju, glasnost. Izberete lahko celo smer, v katero se vrti kolo rulete.

Še bolj zadovoljni smo bili z možnostmi, ki so na voljo za igro samo. Tisto, kar lahko pričakujete od te igre z ruleto, bi lahko opredelili z eno samo besedo: udobje. Naj še enkrat povemo, da je na voljo ogromno različnih nastavitev, vključno s podrobnostmi, kot je pogled na igralno mizo s kamere. Ali vam klasičen pogled ne ustreza? Lahko ga preprosto spremenite.

Tudi pri polaganju stav imate dostop do vrste poenostavitev in izboljšav. Popolnoma interaktivna igralna miza je zgolj začetek. Shranite lahko na primer največ štiri vrste najljubših stav, nato pa jih uporabite z enim samim klikom. Prav tako lahko preprosto in brez nepotrebnih klikov polagate stave na vse številke, ki vsebujejo števko 3 (ali katero koli drugo števko od 0 do 9), ali na primer podvojite stavo. Za nameček imate dostop tudi do statističnih podatkov o svoji igri, ki jih zlahka krmarite, in do celotne zgodovine stav. Če se radi igrate s številkami in verjetnostjo, potem boste najbrž resnično navdušeni nad tem, kaj vse ta igra ponuja.

Končna ocena

Premium European Roulette ponudnika Playtech je resnično dobro zasnovana igra. Če se vam kdaj zahoče igrati ruleto, gotovo ne boste brcnili mimo, če se odločite igrati za to igralno mizo. Težko boste našli lepšo in preglednejšo igro, kot je ta.

Igralniške igre ponudnika Playtech najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Tudi druge spletne igre z ruleto igrajte brezplačno

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam