Premium Roulette Pro

Premium Roulette Pro


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Playtech
Brezplačno igranje spletne igre Premium Roulette Pro
Brezplačno igranje trenutno ni na voljo.
Vrsta igre Namizna igralniška igra
Razmerje prikaza 4:3
Teoretični donos za igralca 97,3%
Ciljno občinstvo predvsem začetniki
Možnosti pri igri Podokno za posebne stave, statistični podatki o igri, priljubljene stave

Serija iger Premium

S serijo iger Premium Roulette je družba Playtech postavila izjemno visoka merila v igrah z ruleto. Če ste že igrali katero od iger iz te serije (denimo European Premium Roulette), prav gotovo že veste, da so to najnaprednejši izdelki, vsaj ko gre za igralno izkušnjo, ki jih igre z ruleto ponujajo.

Tu pa je tudi njihova spletna igra Premium Roulette Pro, ki po vseh svojih značilnostih popolnoma dosega merila drugih iger iz serije. Ponuja vse koristi in prednosti linije iger z ruleto Premium. Med njimi so najsodobnejša grafika, vrhunski zvok in številne nastavitve, ki omogočajo prijetnejše in udobnejše igranje. Obvezno si preberite našo oceno igre Premium European Roulette, v kateri smo podrobno predstavili vse prednosti in značilnosti serije iger Premium.

Igra Premium Roulette Pro je različna samo po zgoraj navedenem nazivu in številu možnosti igre, ki jih ponuja. Vendar vam ni treba skrbeti, če ste ljubitelj klasične rulete, saj so vse osnovne možnosti tudi tukaj na voljo. Dejansko manjkata le podokno »racetrack« in možnost stave na vse številke, ki vsebujejo določeno števko. Sicer pa igra ponuja vse funkcije, ki jih pričakujemo od prvorazredne igre z ruleto. To pomeni, da v tej igri najdete vse, kar želite, če niste poseben navdušenec nad posebnimi možnostmi stave, ki smo jih navedli zgoraj. Če želite izkoristiti te možnosti, lahko brez težav uživate v njih z igranjem evropske rulete.

Ocena igre Premium Roulette Pro

Igro Premium Roulette Pro lahko priporočimo nezahtevnim igralcem in začetnikom. Ne bo vas zmedla s prevelikim številom možnosti stave ali s podoknom »racetrack«, ponudila pa vam bo obilo razvedrila s svojimi klasičnimi možnostmi igranja in vrhunsko vizualno podobo. Vsekakor se splača poskusiti.

Igralniške igre ponudnika Playtech najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Tudi druge spletne igre z ruleto igrajte brezplačno

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam