Francoska ruleta

Francoska ruleta


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt
Vrsta igre Namizna igralniška igra
Razmerje prikaza 16:9
Teoretični donos za igralca 97,3%
Najmanjši znesek stave 1 €
Največji znesek stave 500 €
Ciljna usmerjenost igre Novi in bolj izkušeni igralci
Možnosti pri igri Podokno za posebne stave, številke z višjimi in nižjimi izplačili (»vroče« in »hladne« številke), dinamično informativno podokno, podokno »racetrack«, statistični podatki o igri, priljubljene stave, samodejno igranje

Francoska ruleta je po svoje zanimiva. Velja za najstarejšo igro z ruleto na svetu in še dandanes jo spremlja neka avra edinstvenosti. Nihče ne ve, čemu lahko to pripišemo, morda francoskim besedam, ki se uporabljajo pri igri, ali pa ugodnejšim pravilom igre v primerjavi z ameriško različico (ta ima eno dodatno ničlo). Poskusite jo igrati in začutili boste njeno čarobnost.

Nova francoska ruleta ponudnika NetEnt se ponaša z izjemno privlačno grafiko, igranje pa je zaradi pogostih dinamičnih elementov veliko zabavnejše. Razporeditev igralnih elementov potrjuje, da je bil močan poudarek namenjen zasnovi igre, ki omogoča, da ima igralec vedno dovolj informacij o nadaljnji igri.

Na voljo so tudi všečni »pripomočki«, ki so jih v igro spretno vpletli razvijalci pri podjetju NetEnt. Pri tem je treba omeniti zlasti »vroče« in »hladne« številke, ki povejo, katere številke so v zadnjih krogih igre prinesle dobitek in katere ne. Ena od domiselnih funkcij je tudi »favourite bets«, ki omogoča vnaprejšnjo izbiro priljubljenih stav, tako da jih ni treba v vsaki igri ponovno izbirati s klikom. Na splošno je funkcija za statistične podatke na zelo visoki ravni, zato bodo igralci, ki uporabljajo različne sisteme, gotovo zadovoljni.

V povezavi s stavami je običajni nabor stav pri ruleti bogatejši za tako imenovane stave »racetrack«. Ta možnost bo gotovo ugajala vsem tistim igralcem, ki imajo raje ne-klasične oblike igranja. Pri uporabi funkcije »racetrack« pa je treba paziti, saj lahko sredstva kaj hitro skopnijo.

Če odmislimo elemente sodobne tehnologije, gre v osnovi za dobro staro ruleto, z vsemi njenimi prednostmi in slabostmi. Ljubiteljem rulete bo ta igra gotovo ugajala, drugi pa je preprosto ne bodo igrali.

Gledano v celoti, gre za zelo dobro igro, vendar pa bolj konservativnim igralcem njena zasnova morda ne bo ustrezala. Tisti, ki so jim všeč klasične igre z novimi elementi in statističnimi pripomočki, pa bodo nadvse zadovoljni.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Tudi druge spletne igre z ruleto igrajte brezplačno

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam