Omejitev odgovornosti

Ta informacijski portal (Ruleta online) prinaša javno dostopne informacije o online stavah, igranju casino iger in pokra, pogojih v nekaterih priljubljenih stavnicah in spletnih igralnicah, vendar ne nudi nobenih neposrednih možnosti za sklepanje stav ali za igranje kazinskih iger. Nismo spletna stavnica niti spletna igralnica.

Ker samo posredujemo podatke naših partnerjev, ki so javno dostopne na spletu, ne jamčimo za vsebino, pravočasnost, točnost in morebitne napake.

Upravljavec portala ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne izgube, ki jih lahko povzročajo stave, ali igranje v kateri od priporočenih spletnih igralnic. Navodila in strategije za igro ne zagotavljajo zmage v spletnih igralnicah, njihova uporaba pa je izključno na lastno odgovornost. Če menite, da stave ali igranje v spletnih igralnicah prinesejo dobiček, obiščite sekcijo o odgovornem igranju in ocenite, v kolikšni meri ste odvisni od stav in iger na srečo.

Brezplačno preskusite priljubljene igre
Francoska ruleta Roulette NetEnt Igranje
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Igranje
Premier Roulette Diamond Edition Roulette Microgaming Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam