Si želite pridobiti prednosti VIP-igralcev rulete?

Si želite pridobiti prednosti VIP-igralcev rulete?

2015-06-15 12:32:00 - Braňo "Ace"

Postati VIP-igralec ni tako težko, kot se morda zdi. Mnogi igralci so prepričani, da lahko VIP-igralci postanejo samo tisti, ki pri igranju rulete izgubijo veliko denarja. To preprosto ni res. Za pomembne igralce veljajo tisti, ki v določeni igralnici igrajo dlje časa. Seveda pa drži, da ne morete postati VIP-igralec, če igrate za drobiž. Aktivnost je tista, po kateri se ločujejo igralci, ki igrajo za velike zneske, in standardni igralci.

Aktivnost je alfa in omega pridobitve statusa VIP. Igralnica igralce nenehno spremlja in o njih vodi statistične podatke. Če vam uspe doseči določeno stopnjo, igralnica poskrbi, da pridobite ugodnosti VIP-igralcev.

Kaj pravzaprav pomeni biti VIP-igralec?

Pomeni veliko, zlasti pa prinaša prednosti, ki jih običajni igralci niso deležni. Najmanj, kar lahko stori igralnica, je to, da vaše ime doda na seznam igralcev, ki se lahko udeležujejo posebnih turnirjev, igrajo na posebnih mizah itd.

Če pri igranju rulete in drugih iger obračate dovolj denarja (poudarek je na obračanju, ne na izgubljanju), lahko pričakujete, da vas bo igralnica nagradila z dragim telefonom ali razkošnim potovanjem. Da, to je mogoče.

Prav tako vam pripadajo večji bonusi, ki si jih tudi pridobite veliko lažje. VIP-članstvo prinaša še možnost hitrejših dvigov, osebnega pomočnika za pomoč uporabnikom in druge ugodnosti. Če pa utrpite dolg niz izgub, bodite brez skrbi, saj bo igralnica našla način, da dobite novo priložnost za igranje.

Kako postati VIP-igralec?

Kot je bilo že omenjeno, sta za to potrebni aktivnost in zvestoba. Tako vam pri igranju rulete ni treba zapraviti ogromnih vsot denarja. Igralnice skrbno pazijo, da ne ostanejo brez zvestih igralcev, ki ne igrajo za drobiž in ki se udeležujejo tekmovanj, turnirjev in promocijskih dogodkov.

Številne igralnice imajo dovršene VIP-programe, ki so namenjeni nagrajevanju igralcev za aktivnost. Tudi igralci sami si lahko ogledajo svoje splošne statistične podatke in tako sledijo svojemu napredku. Če torej še niste opazili vrstice napredka, vam priporočamo, da ste nanjo pozorni. Morda ste tik pred tem, da postanete VIP-igralec.

Kje najti najboljši VIP-program?

Če vam ne uspe najti igralnice, ki izpolnjuje vaše zahteve, in niste seznanjeni z vsemi, ki so na voljo, se obrnite na nas. Na področju igralništva smo dejavni že več kot 15 let, zato bomo za vas zagotovo našli prilagojen VIP-program, ki vam bo ustrezal. Prizadevamo si priporočati le kakovostne in preverjene igralnice, v katerih so goljufije in neizplačevanje dobitkov uporabnikova zadnja skrb.

Če želite, da vam pomagamo, moramo vsaj nekaj vedeti o vaših potrebah. Pošljite nam elektronsko sporočilo na e-poštni naslov vipclub@grisio.com in stopili bomo stik z vami.

Želim pridobiti prednosti VIP-igralca
Brezplačno preskusite priljubljene igre
Francoska ruleta Roulette NetEnt Igranje
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Igranje
Premier Roulette Diamond Edition Roulette Microgaming Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam