Kraljevski sistem

Kraljevski sistem

2016-09-28 13:00:39 - Braňo "Ace"

Če se prištevate med previdnejše igralce rulete, potem bi morali preizkusiti ta sistem za igranje rulete. Namenjen je predvsem igralcem, ki niso vročekrvni, ki neradi preveč tvegajo in ki igrajo dokaj konzervativno.

Kraljestvo za sistem?

Gre za priljubljeno strategijo za igranje rulete, ki so jo bojda uporabljali že na dvoru francoskega kralja Ludvika XIV. Če si zadevo ogledamo pobliže in primerjamo čas, ko je živel kralj Ludvik, in čas, ko so bila dejansko oblikovana osnovna pravila rulete, pa ugotovimo, da je to zelo malo verjetno. Kljub temu je ta sistem izjemno priljubljen, med drugim tudi zaradi svoje preprostosti.

Sistem za dva ducata številk je boljši kot za enega samega

Prednost sistema so predvsem njegova preprosta pravila. Izjemno primeren je tudi za kombiniranje z bolj zapletenimi strategijami, igralcem pa omogoča, da si priigrajo dokaj velike dobitke.

Vse, kar morate storiti, je, da sistem za igranje igre pravilno izvajate. Kako? Stavite na ducate številk. Ali natančneje, stavite na dva od treh ducatov številk na kolesu rulete. Nič posebnega – lepota je v preprostosti.

V bistvu je treba opazovati nekaj zaporednih vrtljajev rulete, nato pa se odločiti, kdaj se vključiti v igro. Za začetek položite dve stavi, predvsem na tista ducata, ki se pri zadnjem vrtljaju nista pojavila. Če se je na primer pri zadnjem vrtljaju kroglica ustavila na 21 (številka v drugem ducatu), potem je treba pri naslednjih vrtljajih staviti na prvi in tretji ducat številk.

Če ne zmagate, tj. če je tudi pri naslednjem vrtljaju zmagovalna številka iz drugega ducata, potem stavo zvišajte za 1 EUR (ali za alikvotni del zneska, ki ste ga nameravali porabiti). Če se vam nasmehne sreča in zmagate, zneska stave ne spreminjajte. Pomembno pa je, da ne pozabite ponovno staviti na tista ducata številk, ki pri vaši naslednji stavi nista bila zmagovalna. To si velja zapomniti. Na izbrana ducata številk nikoli ne stavite različnih zneskov – s tem boste spodkopali logiko, na kateri temelji celotna strategija, ta pa zato ne bo več učinkovita.

Sistem si je bolje enkrat ogledati kot stokrat o njem poslušati

Kakšen bi torej lahko bil primer igre? Vzemimo, da smo počakali na primeren vrtljaj, pri katerem je bila zmagovalna številka 7. Gre za številko iz prvega ducata. Potemtakem bomo stavili 1 žeton na drugi in tretji ducat številk. Recimo, da pri naslednjem vrtljaju zmaga številka 10, kar pomeni, da izgubimo. Stavo zato povišamo za 1 žeton pri vsakem ducatu, se pravi, da zdaj stavimo 4 žetone. Pri naslednjem vrtljaju zmaga številka 22, ki je v enem od naših izbranih ducatov. Ker je bila številka iz drugega ducata, pri naslednji igri stavimo na prvi in tretji ducat. Vrednosti stav ohranimo in zgolj premestimo žetone. Tako nadaljujemo, dokler ne dosežemo tedenske omejitve dobitkov. Omejitev si vedno izberite vnaprej, nato pa pri njej vztrajajte.

Brezplačno preskusite priljubljene igre
Francoska ruleta Roulette NetEnt Igranje
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Igranje
Premier Roulette Diamond Edition Roulette Microgaming Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam