Sodobna oblika igranja na srečo – ruleta v živo

Sodobna oblika igranja na srečo – ruleta v živo

2015-01-28 13:38:54 -

Izboljšana oblika igranja rulete po spletu, ki je na voljo v nekaterih igralnicah, se imenuje igranje spletne rulete LIVE. Združuje elemente družabne igre in prijetnost ter udobje lastnega doma. Če želite izkusiti pravo igralniško vzdušje, je to stvar preproste izbire iz ponudbe spletne igralnice. Pripravljen morate imeti le še računalnik z internetno povezavo. Spletne igre v igralnici v živo delujejo podobno kot videokonferenca, pri kateri omogoča prikaz drugih udeležencev programska oprema ali internetni brskalnik. Ko si ogledujete posamezne mize za igralniške igre imate možnost, da odprete določeno spletno igro. V igralnicah so na voljo razne igre, ki jih je mogoče igrati v načinu LIVE. Poglavitne so ruleta, blackjack in bakara. Med igro privlačni krupje vrti kolo rulete in nudi informacije o višini dobitka.

Kako začeti igrati ruleto v igralnici v živo

  • Najprej se je seveda treba registrirati v spletni igralnici in napolniti igralni račun s plačilno kartico, iz internetne denarnice ali s prenosom sredstev z bančnega računa.
  • Ko vstopite v območje igralnice LIVE, izberite mizo s svojo najljubšo igro ali z najbolj mičnim krupjejem.
  • Žetone položite na izbrano mesto, spremljajte igro in pobirajte morebitne dobitke.

Možnost komunikacije med igro

Pri igri lahko s soigralci pri mizi komunicirate in izmenjujete strategije, izkušnje ali zgolj klepetate o življenju nasploh. Pri spletni ruleti v živo veljajo enaka pravila kot pri drugih vrstah rulete v klasičnih igralnicah. Poglavitna prednost spletne rulete je sama igralniška izkušnja v kombinaciji z internetno anonimnostjo. Uživanje v igralniškem vzdušju iz udobja lastnega doma in s kozarcem v roki je lahko edinstveno doživetje.

Preizkusite igralniške igre s krupjejem v živo
Brezplačno preskusite priljubljene igre
Francoska ruleta Roulette NetEnt Igranje
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Igranje
Premier Roulette Diamond Edition Roulette Microgaming Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam