Spletni turnirji v ruleti

Spletni turnirji v ruleti

2013-07-22 21:03:23 -

Skorajda ni potrebno omenjati, da ruleta igralcu nudi neštete možnosti stav. Prav tako si velja zapomniti, da pri nižjih in pri višjih razmerjih izplačila obstajajo enake možnosti za zmago. Zato se igralec lahko poslužuje praktično neskončnega števila strategij.

Katere strategije so dobro obnesejo pri spletnih turnirjih v ruleti?

Na to vprašanje bomo odgovorili z drobnim primerom.

Na spletnih turnirjih se vam ni treba takoj odločiti, ali boste igrali agresivno ali previdno. Velja si zapomniti le to, da je najbolje stave enakomerno porazdeliti v obsegu razmerij izplačil – stava na rdečo barvo X stava na številko.

Na primer, da imate 1000 žetonov in se odločite, da se boste udeležili enega od spletnih turnirjev v ruleti. Najprej si morate razjasniti, koliko iger lahko odigrate v časovno omejenem spletnem turnirju. Za naš primer vzemimo 20 iger. To pomeni, da lahko pri vsaki igri stavite 50 žetonov.

Število možnosti za igranje s temi 50 žetoni je domala neskončno. Ampak držimo se pravila o enakomerni porazdelitvi stav in stavimo 40 žetonov na rdečo barvo in 10 žetonov na sosednji številki (razmerje izplačila je 17:1).

Zmaga pri stavi na rdečo barvo prinaša le 40 žetonov, toda pogosteje. Pri deljeni stavi ne boste zmagovali tako pogosto, če pa vam to uspe, si priigrate zajetnih 170 žetonov.

Seveda lahko tako nadaljujete ves čas turnirja, vendar pa je pogosto potrebno izbrati bolj agresivno strategijo.

  • Lahko, na primer, pomaknete 10 žetonov z rdeče barve na sosednji številki. Z malce sreče si boste priigrali 340 žetonov.
  • Druga možnost je, da stavite 30 žetonov na rdečo barvo, 10 na sosednji številki, preostalih 10 pa na določeno številko. Če se vse izteče, tako kot je treba, boste dobili 350 žetonov.

Le peščici igralcev bo uspelo priti v zadnji krog in osvojiti denarno nagrado. Med turnirjem lahko spremljate svojo uvrstitev na prazni mizi, ko pa se vam zazdi, da vam nagrada polzi iz rok, se spomnite naslednjega pravila: več tvegate, večjo možnost dobitka imate.

Udeležite se turnirja v ruleti
Brezplačno preskusite priljubljene igre
Francoska ruleta Roulette NetEnt Igranje
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Igranje
Premier Roulette Diamond Edition Roulette Microgaming Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam