Varno plačevanje pri igranju rulete – Paysafecard

Varno plačevanje pri igranju rulete – Paysafecard

2014-11-13 19:21:13 -

Plačila igralnici

Plačevanje s kartico (plačilno ali kreditno) je na splošno gotovo najbolj razširjen način plačevanja po spletu. V igralnicah s pridobljeno licenco se dobro zavedajo pomembnosti varnih transakcij, tako da se igralci lahko prepustijo brezskrbnem igranju rulete.

Drugi najbolj razširjen način plačevanja se med posameznimi državami razlikuje. Lahko gre za spletne transakcije z bančnih računov ali za plačevanje z elektronskimi denarnicami.

Predplačniške kartice

Stopnja varnosti pri vseh omenjenih načinih plačevanja je sicer sorazmerno visoka, le malokdo pa ve, da obstaja še varnejši način za prenos sredstev na igralni račun. Gre za predplačniške kartice, med katerimi je najbolj priljubljena Paysafecard. Predplačniške kartice omogočajo, da tudi brez kreditne kartice ali bančnega računa denar nakazujete po spletu.

Paysafecard je predplačniška kartica, ki jo lahko igralci kupijo na katerem koli od 450.000 prodajnih mest po vsem svetu. Na voljo so kartice v vrednostih od 10 EUR do 100 EUR. Pri plačevanju v igralnici morate le še vnesti 16-mestno PIN-kodo kartice in denar prenesti na svoj igralni račun. Poleg popolne varnosti je prednost tega načina plačevanja tudi anonimnost – nikamor ni treba vpisovati številke kreditne kartice, številke bančnega računa ali osebnih podatkov.

Naše izkušnje potrjujejo, da tudi pri običajnih načinih plačevanja ni razloga za zaskrbljenost, če le igrate v ugledni igralnici s pridobljeno licenco. Če pa pričakujete še višjo stopnjo varnosti, vam vsekakor priporočamo plačevanje s predplačniško kartico Paysafecard.

Brezplačno preskusite priljubljene igre
Francoska ruleta Roulette NetEnt Igranje
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Igranje
Premier Roulette Diamond Edition Roulette Microgaming Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam