Strategija Parlay za ruleto

Strategija Parlay za ruleto

2015-06-29 09:54:36 -

Obstajajo dovršeni sistemi, pri katerih se je treba dobro zbrati in si stvari zapisovati – skratka strategije, pri katerih se morate osredotočiti. Tu pa se bomo osredotočili na sistem Parlay, ki je pravo nasprotje prej omenjenih sistemov.

Gre za izjemno preprost in načeloma agresiven sistem, ki je v primerjavi z drugimi sistemi precej bolj odvisen od sreče, toda večje tveganje je nagrajeno z večjimi dobitki. Od vas samih je odvisno, ali ga želite uporabiti.

Začetki strategije

Legenda pravi, da je nekoč igralnico obiskal igralec, čigar ime je danes že pozabljeno, da bi igral ruleto. Stavil je na eno od barv, nenadoma pa je njegovo pozornosti pritegnila čudovita krupjejka. Ko se mu je uspelo s pogledom sprehoditi po oblinah njenega popolnega telesa, so minile že štiri igre in presenečen je ugotovil, da njegov dobitek znaša večkrat toliko kot prvotna stava.

Barva, na katero je stavil, se je namreč pojavila večkrat zapovrstjo. Spoznal je, da je pri igranju rulete precej velika verjetnost, da se enaka barva pojavi v nizu oziroma da se zmagovalna možnost ne spreminja pogosto. Če povzamemo, kot so storili v tej zgodbi: za vsako odličnostjo stoji ženska.

Načelo sistema Parlay

Celoten sistem je dokaj prozaičen. Pri prvi igri je treba izbrano vsoto staviti na določeno možnost z dobitki v razmerju 1 : 1 se pravi na rdečo/črno, sodo/liho ali visoko/nizko število. Če pri naslednji stavi zmagate, stavite dvojno, se pravi prvotno stavo plus dobitke.

Dolžina niza je odvisna od vas, vendar priporočamo, da prenehate po štirih zmagah. Verjetnost, da se bo vaša igralna izbira pojavila še petič, je izjemno majhna. Ni vam treba obžalovati, da ste odstopili, saj vaš dobitek znaša 16-krat toliko kot prvotna stava. Ko izgubite, morate začeti znova z najmanjšo stavo.

Primer

Stava Rezultat Znesek dobitkov
1. stava na črno barvo v višini 2 € črna barva – zmaga + 2 €
2. stava na črno barvo v višini 4 € črna barva – zmaga + 4 €
3. stava na črno barvo v višini 8 € črna barva – zmaga + 8 €
4. stava na črno barvo v višini 16 € črna barva – zmaga + 16 €

Slabosti te strategije

Slabost te strategije je že bila omenjena. Bolj kot pri drugih strategijah je igralec odvisen od naključnega dejavnika (sreče, intuicije itd.), zato je ta strategija tvegana in uporabna le kot dopolnilo katerega drugega sistema.

Povzetek

Agresivne strategije so uporabne, če igrate denimo na turnirju v ruleti. Za dneve, ko si ne bi radi zapomnili zapletenih sistemov, je strategije Parlay popolna rešitev. Vendar je vse odvisno od tega, ali vam uspe osvojiti zmagovalni niz. Če vam to uspe, lahko osvojite res lepe denarce. Poskusite.

Brezplačno preskusite priljubljene igre
Francoska ruleta Roulette NetEnt Igranje
Multi wheel roulette Roulette Microgaming Igranje
Premier Roulette Diamond Edition Roulette Microgaming Igranje

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam