Ameriška ruleta

Ameriška ruleta


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NetEnt
Vrsta igre Namizna igralniška igra
Razmerje prikaza 4 : 3 (optimizirano za ločljivost 640 x 480 in 1024 x 768)
Teoretični donos za igralca 94,74%
Najmanjši znesek stave 1€
Največji znesek stave 500€
Ciljna usmerjenost igre Novi in bolj izkušeni igralci, ki so ljubitelji ameriške različice rulete
Igralne funkcije Številke z višjimi in nižjimi izplačili (»vroče« in »hladne« številke), dinamično podokno »billboard«, podokno »racetrack«, statistični podatki o igri, priljubljene stave, samodejno igranje

Ameriška ruleta z dvema zelenima predalčkoma (ničla in dve ničli) bi morala biti na voljo v vsaki spletni igralnici. Splošno znano je, da je pri ameriški ruleti teoretični donos za igralca nekoliko nižji, kljub temu pa je veliko igralcev, ki raje igrajo to različico rulete.

Ameriška ruleta ponudnika Net Entertainment je že dobila novo izboljšano podobo (tako kot francoska oziroma evropska ruleta) s poudarkom na estetskih elementih in intuitivnih ukazih. V privlačnem informativnem podoknu (»billboard«) so na različnih stopnjah igre prikazane vse potrebne informacije in rezultati prejšnjih 15 krogov igre ter štiri »vroče« in štiri »hladne« številke. Velika prednost pri igri so sporočila z opisom orodij, ki se prikažejo, če s kazalcem miške pokažemo na stavne možnosti. Tako je igralec vedno seznanjen s svojimi stavami, možnimi dobitki in omejitvami, ki veljajo za igro ali mizo.

Na voljo so vse stave, na katere ste navajeni. Poleg tega, da polagate osnovne stave, lahko stavite tudi v podoknu »racetrack«, ki omogoča vplačila stav na sosednje predalčke na kolesu rulete. Bolj izkušeni igralci lahko izkoristijo prednosti podokna z grafičnim pregledom statističnih podatkov o igri ali shranjujejo svoje najljubše stavne kombinacije za naslednje kroge igre.

Splošna zasnova ameriške rulete zagotavlja prednosti spletnega igranja, hkrati pa ohranja igralno vzdušje klasičnih igralnic. Glasovna obvestila med igro to vzdušje le še izboljšajo.

Igralniške igre ponudnika NetEnt najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Tudi druge spletne igre z ruleto igrajte brezplačno

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam