Expert Roulette

Expert Roulette


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club IGT
Brezplačno igranje spletne igre Expert Roulette
Brezplačno igranje trenutno ni na voljo.
Vrsta igre Namizna igralniška igra
Razmerje prikaza 4:3
Ciljna usmerjenost igre Novi in bolj izkušeni igralci
Možnosti pri igri številke z višjimi in nižjimi izplačili (»vroče« in »hladne« številke), »racetrack«, statistični podatki o igri, priljubljene stave, samodejno igranje

Dandanes obstaja veliko igralniških iger, ki vključujejo številne igre z ruleto. Toda take, za katero ne veljajo preveč poenostavljena pravila in s katero bi bila zagotovljena raznolika izkušnja, primerna tako za novince kot za veterane, ni tako lahko najti.

Expert Roulette – igra, primerna tako za male kot za velike igralce

Igra Expert Roulette ponudnika IGT (International Game Technology) trenutno velja za edinstveno na svetu. Dandanes opažamo trend poenostavljenja iger in ciljne usmerjenosti v določene skupine. Toda ponudnik IGT je ubral drugačen pristop. Expert Roulette je na voljo v »nenadzorovani« obliki; v osnovi gre za kompleksni simulator rulete. Nabor zagotovljenih stav je resnično ogromen in bo zadovoljil tudi velike igralce.

Grafika – namenski vizualni učinki

Vse v igri je predstavljeno v prijetnem avdiovizualnem slogu. Na začetku se morda zdi igra Expert Roulette sicer vizualno sila skromna, vendar videz vara. Za oko nikakor ni neprijetna, gre pač za to, da je usmerjena v tisto, kar je resnično pomembno, tj. v samo igro.

Grafika je minimalistična, toda namensko uporabljena. Na levi strani zaslona je kolo rulete in podokno »racetrack«, na desni pa področje za stave in žetone. Spodnji del zaslona je namenjen nastavitvam, zgodovini stav (izjemno obširna in preprosta za uporabo), samodejnemu vrtenju kolesa in kazalcu trenutnega stanja, dobitkov in zadnje stave. Na spodnji desni strani najdemo upravljalne gumbe za ruleto in stave.

Nadaljnje možnosti pri igri Expert Roulette

Igra se začne, ko bi radi položili stavo. Pri igri Expert Roulette imate zares veliko možnosti. Stave na številke in barve, deljene stave in celo posebne stave na rdečega ali črnega zmaja, ki jih konkurenčni ponudniki zagotavljajo le redko, za nameček pa še vrsta drugih posebnosti, ki so vedno lepo prikazane tudi na polju za igro rulete, tako da vedno veste, kaj določena stava pomeni.

Obilo statističnih podatkov

Omembe vredni so vsekakor statistični podatki, ki jih zlahka krmarite. Na desni strani zaslona tik zraven polja za igro je prikazanih 20 zmagovalnih številk. Po pritisku na gumb za zgodovino je na voljo še več podatkov – uresničitev sanj za navdušence nad statistiko. Statistični podatki so prikazani tudi grafično, kar omogoča hiter ogled zadnjih 250 zmagovalnih številk, odstotkov in priljubljenih »VROČIH« in »HLADNIH« številk.

Igralniške igre ponudnika IGT najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Tudi druge spletne igre z ruleto igrajte brezplačno

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam