Reely Roulette

Reely Roulette


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Leander Games
Brezplačno igranje spletne igre Reely Roulette
Brezplačno igranje trenutno ni na voljo.
Vrsta igre igra za video igralni avtomat
Razmerje prikaza 4:3
Vrsta kolutov vrteči se koluti
Koluti 5 kolutov, 3 vrste, 30 stavnih vrstic
Teoretični donos za igralca 95,5%
Najmanjši znesek stave 0,01€
Največji znesek stave 10€
Jackpot 10000€
Igralne funkcije Wild Symbol, Scatter Symbol, Bonus game, Autoplay

Združitev rulete in igralnega avtomata? Na začetku se to morda zdi nora zamisel, vendar so pri ponudniku Leander Games poskusili storiti prav to, rezultat pa je presenetljivo dober. Reely roulette je popolna kombinacija dveh samostojnih vrst iger. Na prvi pogled je videti kot običajen petkolutni igralni avtomat brez posebnih elementov.

Grafika je lepa in ustvarja izjemno prijetno retro vzdušje. Slog celotnega igralnega zaslona spominja na trideseta in štirideseta leta prejšnjega stoletja. Kakšnih izstopajočih grafičnih elementov pa vendarle ni treba pričakovati, saj konec koncev sam slog rulete ne dopušča veliko možnosti za opaznejšo grafiko. Splošno retro vzdušje poudarja tudi glasba, vendar je ponavljajoča se melodija žal kratka. Glasba je sicer precej prijetna, a jo boste najbrž kmalu izključili.

Pravila so preprosta. Izberemo število vrst za igranje, položimo stavo in zavrtimo kolute igralnega avtomata. Na desni strani zaslona je neopazen gumb (ZAVRTI KOLO RULETE) in z enim samim pritiskom nanj se igra popolnoma spremeni.

Naenkrat igrate tudi ruleto, ne samo na igralni avtomat (s »tudi« mislimo oboje hkrati). Kadarkoli v nadaljevanju igre zavrtite kolute, lahko stavite na polja in tudi polagate običajne ruletne stave.

Gibanje kroglice zamenja polje v sredinski vrsti petega koluta. Njegova vrednost vedno pomeni vrednost polja, na katerem se je »ustavila kroglica«. Ruletne stave se vedno sklepajo na podlagi trenutne stave na zmagovalno vrsto, kar omogoča preprosto pomnoževanje dobitkov.

Še več denarja pa si lahko priigrate, če vam uspe hkrati zadeti bonusne simbole na 3., 4. in 5. kolutu, saj to sproži bonusno igro (ruleta z več kolesi). Na začetku izberete žeton in lahko osvojite 3, 4 ali 5 vrtljajev kolesa rulete. Nato lahko na običajno ruletno mizo položite skupaj 12 žetonov in zavrtite kolo rulete. Vsak vrtljaj vključuje možnost ločenega dobitka, tako da si lahko pridobite resnično lepe bonuse.

Na splošno ocenjujemo Reely roulette kot dober igralni avtomat. Ponuja odlično in dolgotrajno igralno izkušnjo, zato se ne boste dolgočasili (izjema je ponavljajoča se kratka melodija). Če izberete pravo strategijo, se boste zabavali in si gotovo priigrali tudi veliko dobitkov. Želimo vam veliko sreče.

Tudi druge spletne igre z ruleto igrajte brezplačno

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam