Ruleta na fliperju

Ruleta na fliperju


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club NYX
Brezplačno igranje spletne igre Ruleta na fliperju
Brezplačno igranje trenutno ni na voljo.
Vrsta igre Arkadni igralni avtomat; kombinacija igralnega avtomata in rulete
Razmerje prikaza 4:3
Najmanjši znesek stave 0,10€
Največji znesek stavetd> 1000€
Možnosti pri igri Bonusna igra – funkcija »igranja na srečo«

Igralnih avtomatov, ki združujejo več vrst iger v eno, ni veliko. Seveda obstajajo izjeme, toda to so zgolj ... izjeme. Prav zato nam ugaja ta drzna igralna kombinacija ponudnika Ash Gaming. Poglejmo si jo pobliže!

Rulete ni treba posebej predstavljati. Vrteče se kolo navdušuje izjemno veliko igralcev in najbrž ne boste našli bolj priljubljene igre. Vendar tudi vrtenje kolesa sčasoma postane zoprno in dolgočasno, zato so pomembne novosti, ki jih je mogoče vpeljati tudi s kombiniranjem rulete z drugo izjemno priljubljeno igro – fliperjem.

Sama zamisel ni slaba. Zakaj bi samo vrteli, če lahko tudi odbijate? Toda izvedba zamisli je nespretna, podobno kot prejšnji dovtip.

Začnimo z avdiovizualno platjo igre. Ali bolje, zgolj z vizualno platjo, saj igra ne vključuje veliko zvočnih elementov. V ozadju sploh ni glasbe, zato se boste morali zadovoljiti samo z zvoki žogice. To je nekako tako, kot da več ur stojite zraven vrtiljaka. Zvokov se hitro naveličate, zato je bolje igrati brez njih in v ozadju predvajati svojo glasbo.

Grafika ponuja več. Prijeten, sodoben uporabniški vmesnik s preprostim menijem, ki si ga ni težko zapomniti, vas nikoli ne odvrne od igranja. Vsi pomembni elementi so na enem samem zaslonu, in ko spoznate, da gre za klasično evropsko ruleto, vas nič več ne zaustavi.

Izberete znesek in vrsto stave ter začnete igrati. Toda namesto običajnega bobna in žogice je fliper, seveda in sicer v izjemno poenostavljeni obliki. Pozabite na udarjalni paličici, s katerima bi žogico lahko zadržali v igri. Lahko le opazujete. Še žogice ne morete izstreliti. Nekaj krogov igre je sicer zabavno, vendar sčasoma postaja vse bolj zoprno. Razlog za to je, da žogica v igri nikoli ne ostane dolgo, zato jo navzdol pomikate samo s pogledom. Vse to je seveda mogoče izključiti v meniju – v tem primeru samo stavite in čakate na rezultat, ampak cela igra tako izgubi smisel.

Zanimiva je bonusna igra. Zadeva deluje takole: ko dobite stavo, dobitkov ne prejmete takoj, saj imate možnost, da jih pomnožite. Kako? Spet z žogico. Toda v tem primeru se miza spremeni, dodani so bonusi, vi pa opazujete, ali bo žogica zadela bonusna mesta. Če se to zgodi, so vaši dobitki precej večji – tudi do deset-krat. Če žogica ne zadene ničesar, dobitke izgubite.

To je vse. To se ponavlja znova in znova. In nič več. To oguljeno igro lahko na kratko opišemo z oguljeno frazo: ne tič ne miš. Zamisel je nedvomno odlična, izvedba pa malce peša in jasno je, da ni nujno, da tisto, kar je na papirju videti odlično, deluje tudi v praksi. Toda prepričani smo, da bo ruleta na fliperju našla privržence, ki bodo v njej uživali. Naj vam bo pri igri sreča naklonjena.

Tudi druge spletne igre z ruleto igrajte brezplačno

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam