Spingo

Spingo


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Brezplačno igranje spletne igre Spingo
Brezplačno igranje trenutno ni na voljo.
Avtor: Microgaming
Vrsta igre: Igralniška namizna igra
Razmerje prikaza: 4:3
Zmagovalno razmerje: 96,70%
Ciljno občinstvo: Začetniki in ljubitelji igralnih avtomatov, binga in rulete
Druge lastnosti igre: Posebne stave, statistika in grafikon igre, najljubše stave

Gotovo se sprašujete, kakšen nov klon je to! Bingo in ruleta v eni igri? Lahko ta kombinacija preseneti in tradicionalni klasiki doda poseben odmerek adrenalina? Zdaj, ko smo našli Spingo, moramo priznati, da je res tako. Dobro zasnovana igra s 3D-kolesom, prijetno glasbo v ozadju in učinki padajočih žogic za namizni tenis vas bodo očarali. Kaj ponuja igra Spingo?

Ruleta in bingo – skupaj kot Spingo

Spingo bo ljubitelje rulete spomnil na njihovo najljubšo igro, vsebuje pa tudi naključno izbrane številke kot pri bingu. Igralno okolje podjetja Microgaming sestavlja edinstveno 3D-kolo s 25 obarvanimi polji, v katera po vrtenju pade po ena od 21 oštevilčenih kroglic. Polja so štirih barv. Osem polj je rumenih, osem rdečih in osem modrih, dodano pa je še eno zeleno polje. Ko stavite z dodano številko 0, so številke od 1 do 10 predstavljene dvakrat.

Pred prvo stavo so v razdelku z gumbi na dnu zaslona vidni lepo oblikovani gumbi, kot so SPIN, CLEAR, UNDO, REDO in AUTOPLAY, s katerimi lahko pri izbrani stavi izberete do 500 samodejnih vrtenj. Elegantni zasnovi igre se pridružuje še tabela zadnjih 10 vrtenj – HISTORY in prekrasno zasnovano okno za statistiko v zgornjem desnem kotu. Čudovito glasbo v ozadju lahko nastavljate v oknu z nastavitvami v meniju OPTIONS.

Zavrtite kolo in zmagajte v Spingu

Igra se začne z dodajanjem katere koli kombinacije 6 vrst stav na igralnem polju in vrtenjem kolesa z gumbom SPIN. Če ste zadeli zmagovalno polje, vam bo dobitek pripisan na podlagi tabele izplačil na levem delu zaslona. Izbirate lahko med ruleto ali številsko klasiko. Stave na nizke ali visoke številke, par/nepar ali barvo imajo višjo možnost zmage, vendar prinašajo manjši dobiček. Na drugi strani so možne stave na na primer točno določeno številko 0, zeleno barvo ali določeno kombinacijo številke in barve, pri katerih je verjetnost dobitka manjša. Vsaka od omenjenih vrst stav ima določeno stopnjo izplačila in najmanjšo in največjo možno stavo. Jasno so zapisane v tabeli izplačil. Katera stava v igri Spingo se najbolj izplača?

Kako ne izgubiti v Spingu

Kot pri vsaki igri na srečo, celo tukaj v spletnih igralnicah, imajo igralnice določeno prednost pred igralci, t. i. edge. Glavna razlika v primerjavi z ruleto je dejstvo, da imajo različne stave različno prednost za igralca ali igralnico. Seveda obstajajo triki in pravila za to, kako ne izgubiti med igranjem rulete, pa tudi med igranjem Spinga. Ko smo jih preizkusili in primerjali z drugimi igralniškimi spletnimi namiznimi igrami, smo odkrili dve pomembni dejstvi. Večina stav ima 4-odstotno prednost v korist igralnice. Čeprav je to bolje kot pri ameriški ruleti, je slabše kot pri drugih igralniških namiznih igrah. Če stavite na določeno kombinacijo številke in barve, ima igralnica podobno majhno prednost kot pri drugih priljubljenih igralniških namiznih igrah, kot je denimo poker Caribbean Stud ali poker s tremi kartami – 2,48 %.

Spingo ni med najbolj razburljivimi spletnimi igrami v igralnici. Ker sodi med ruletne igre, pa je zanimiv in vam omogoča sprostitev med igranjem. A ne pozabite na pomembno dejstvo. Tudi če lahko med igranjem Spinga pričakujete zanimive razlike v primerjavi z ruleto, je teoretični donos za igralca (Return to Player – RTP) malce nižji kot pri enostavni igri francoske rulete z razmerjem 96,70 % do 97,30 %.

Igrajte Spingo v spletni igralnici brezplačno

Ta netradicionalna oblika zabave je na voljo tudi med brezplačnimi ruletnimi igrami. Kar zadeva grafiko in zvok, vas bo visokokakovostna alternativa ruleti z dodatnimi žogicami za bingo zagotovo očarala. Želimo vam veliko sreče in zabave pri igranju Spinga.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

bet-at-home Začetni bonus: 1000 EUR Igrajte in osvojite
Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Unibet Začetni bonus: 100 EUR Igrajte in osvojite

Tudi druge spletne igre z ruleto igrajte brezplačno

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam