European Roulette GOLD

European Roulette GOLD


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club Microgaming
Avtor: Microgaming
Vrsta igre: igralniška namizna igra
Razmerje prikaza: 4:3
Zmagovalno razmerje: 97,3%
Druge lastnosti igre: način poznavalca – posebne stave, podokno »racetrack«, statistični podatki o igri, priljubljene stave, samodejno igranje

European Roulette GOLD je igra, ki jo je razvil Microgaming. Je del njihove serije Gold, ki vključuje tudi European Blackjack Gold, Double Exposure Blackjack Gold in Baccarat Gold. Serija je prilagojena po meri, tako da ustreza igralcem, ki imajo radi bolj sofisticirane spletne igralniške igre.

Ko smo se prvič srečali z igro European Roulette Gold, smo imeli podoben občutek, kot če bi v živo sedeli ob ruletni mizi. Podrobna grafika in vizualni učinki so nas takoj povlekli v igro in šele po nekaj urah smo se zavedeli, koliko časa smo preživeli za mizo.

Narejena za tiste, ki imajo raje evropska pravila

Kot pove že samo ime, so pravila igre evropska, kar pomeni, da je na kolesu 37 številk, in sicer od 0 do 36. V primerjavi z ameriško različico, ki vključuje dvojno ničlo, je teoretični donos za igralca pri evropski različici višji, tj. 97,3 %.

Oddaja stav je zelo preprosta. Izberite vrednost žetona in ga položite na notranjo ali zunanjo stavo. Postavitev je preprosta in zelo enostavna za premikanje, kar olajša potek igre.

Stave lahko oddate v navadnem načinu ali načinu poznavalca . V prvem primeru se boste znašli v klasični postavitvi, ki bo vključevala tudi priljubljeno podokno »racetrack« z Les Voisins Du Zero, Tiers Du Cylindre a Les Orphelins (glejte slovar).

Način poznavalca je odličen

V načinu poznavalca je na voljo več možnosti stav. Če želite na primer staviti na Red Splits, Black Splits ali Finales en Plein, morate preklopiti na način poznavalca, nato pa oddati stave in izbrati. Ena edinstvena lastnost igre European Roulette GOLD je, da lahko samovoljno izberete do osem postavitev stav. Kliknite način poznavalca in nato urejanje postavitve. Pojavil se bo zaslon, na katerem lahko pripravite postavitev za svoje žetone. Naenkrat imate lahko shranjenih do osem takšnih postavitev, ki jih lahko kadar koli med igro aktivirate ali preklopite nanje. Všeč nam je bila tudi vključitev funkcije za ponovne stave reBet, ki smo jo uporabljali precej pogosto.

Razvijalci so poskrbeli tudi za to, da igralcem ni treba klikniti za vsak posamezen vrtljaj. Način poznavalca vam omogoča tudi uporabo funkcije samodejnega igranja. Samo od vas je odvisno, ali se bo igra ustavila potem, ko ste odigrali že dovolj iger, ali po igri, v kateri so bile presežene vaše izbrane omejitve. Prav tako lahko po meri prilagodite interval med posameznimi vrtljaji.

Če imate radi statistiko, se tukaj lahko veselite veliko stvari. V zgornjem desnem kotu zaslona je na voljo pregled aktualnih in neaktualnih številk. Poleg gumba, ki se uporablja za preklop med načini igre, je simbol %. Ta se uporablja za prikaz podrobnejše statistike o igri – skupni čas igranja, višji dobitki in odstotek rezultatov pri notranjih in zunanjih stavah.

European Roulette GOLD – na voljo brezplačno

Do sedaj smo podrobno predstavili igro European Roulette GOLD, vendar tudi sami veste, da je vedno najbolje, če igro preizkusite sami. Če za igranje rulete nameravate nameniti nekaj evrov, vam to različico spletne rulete zagotovo priporočamo. Če trenutno morda nimate veliko denarja, lahko brezplačno preizkusite različne igre rulete.

Igralniške igre ponudnika Microgaming najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite
Karamba Začetni bonus: 200 EUR Igrajte in osvojite
EUcasino Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Tudi druge spletne igre z ruleto igrajte brezplačno

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam