Roulette Ultimate

Roulette Ultimate


Ocena s strani kluba Grisio VIP Club EASIT
Avtor: EASIT
Vrsta igre: Igralniška namizna igra
Razmerje prikaza: 4:3
Zmagovalno razmerje: 97,3%
Ciljno občinstvo: Namizni igralci
Druge lastnosti igre: Način poznavalca – posebne stave, podokno »racetrack«, statistični podatki o igri, priljubljene stave

Grafika in programska oprema današnjih virtualnih igralnic sta tako dobri, da se boste med igranjem počutili, kot da sedite v pravi igralnici. Enako velja za igranje igre Roulette Ultimate podjetja EASIT.

Izkušnja najpreprostejše igre

Roulette Ultimate je ruletna igra, ki ponuja izjemno 3D-grafiko za celotno igralno mizo. Podobna je igri Premium European Roulette, ki smo jo ocenili že prejšnjič.

Roulette Ultimate je spletna namizna igra s standardnimi evropskimi pravili, kar pomeni, da je na mizi ena ničla (glejte tudi razlike med različicami rulet). Razvijalci so se potrudili v to igro vključiti elemente, ki zagotavljajo, da igralec ne izgublja svojega časa s klikanjem različnih možnosti stav, namesto da bi užival v igranju igre, vzdušju in napetosti.

Med igranjem lahko igralci preklopijo na način za poznavalce (v plošči z informacijami spodaj levo), ki ponuja posebne stave – Red Splits (vsi pari rdečih številk s skupnim robom), Black Splits (vsi pari črnih številk s skupnim robom), Finale en Plein X (vse številke, ki se končajo s številko, določeno v imenu). Ta plošča vam omogoča tudi shranjevanje najljubših stav in njihovo ponovno uporabo v naslednjih krogih.

Naslednji privlačen element na mizi je Racetrack, ki prikazuje postavitev vseh številk na enak način, kot se pojavljajo na ruletnem kolesu. Tudi tukaj lahko uporabite posebne stave, kot so Voisins, Olphelins in Tiers (glejte našo zbirko ruletnih izrazov). Po kliku ikone za statistiko v zgornjem levem kotu bo kolo prikazalo prejšnje dobitne številke in/ali razmerje (npr. delež) dobitnih kategorij (rdeča/črna, soda/liha).

Nekaj manjših pomanjkljivosti

Ena od stvari, ki smo jih pogrešali, je bil prijeten ženski glas, ki bi komentiral igro, po drugi strani pa je bil tudi moški glas v redu. Igra na računalniku odlično deluje, resnično je čudovita. Škoda se nam zdi, da ne obstaja mobilna različica igre, da bi lahko v njej uživali na mobilnih napravah.

VIP-različica za tiste, ki jih zanima

Največji polog pri igri Roulette Ultimate je 50.00 € (ta številka se od igralnice do igralnice razlikuje). Če se vam zdi prenizka, se lahko pridružite spletni mizi Roulette Ultimate VIP, ki sprejema celo višje pologe.

Roulette Ultimate je na voljo tudi brezplačno, ne pozabite pa niti na bonuse

Naše mnenje o tej spletni igralniški igri je očitno pozitivno. Takoj ko sedete za mizo in se ruleta začne vrteti, boste razumeli, zakaj. Preizkusite pa jo lahko celo brezplačno, čeprav je igranje s pravim denarjem najboljše. Ne pozabite izkoristiti vseh igralniških bonusov za nove igralce ali bonusov zvestobe za obstoječe.

Igralniške igre ponudnika EASIT najdete v naslednjih igralnicah:

Mr Green Začetni bonus: 350 EUR Igrajte in osvojite

Tudi druge spletne igre z ruleto igrajte brezplačno

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih.

Se strinjam